News Corporationin suuromistaja, ja pääjohtaja Murdoch aikoo silti kohdella kaikkia lapsiaan taloudellisesti tasapuolisesti jakaessaan miljardinsa. ”Jos huomenna kuolen bussin alle, kahdesta ensimmäisestä avioliitosta syntyneet neljä lasta ottavat vastuun yrityksestä”, hän sanoo. Kolmannesta liitosta syntyneet kaksi tytärtä eivät osallistu mediafirmaan jatkossa. Suhteet kolmen perheen kesken ovat olleet kireähköt viime vuosina, realtid.se kertoo.

Rupert Murdoch
Rupert Murdoch

Australialaissyntyinen Murdoch myös kertoo, että hänen osallistumisensa lehtien poliittiseen sisältöön on vahva. Esimerkiksi englantilainen The Sun ottaa myönteisen kannan työväenpuolueen pääministeri Tony Blairiin. ”Kuitenkin meillä on Blair-ongelma. Tuemme häntä, mutta olemme käskeneet vetäytyä Euroopasta. Ja hän on tullut takaisin”, konservatiivina tunnettu Murdoch sanoo.