Tällä hetkellä lähetyksiä tulee Rovaniemen, Tornion, Oulun, Ylivieskan, Kalajoen, Kaustisen, Seinäjoen ja Vaasan tavallisista, kuvattomista toto-raveista. “Ennen nettiravit.comia lähetyksiä on ollut mahdollisuus seurata yksiä raveja TotoTv:stä satelliitin, kaapelin ja Fintoton kautta netistä, maksullisesti. Kun ajetaan yhtäaikaa kahdet ravit, niin vain toisesta on tullut kuvayhteys”, nettiravit.comin toimitusjohtaja Juha Koskela kertoo.

Koskelan mukaan ansaintalogiikka tulee raveihin lisääntyneen pelivaihdon kautta, jolloin ravikeskukset saavat lisääntyneen vaihdon myötä suuremman provision. Nettiravit.com tekee työtä suoraan ravikeskuksille, joilla on “kuvattomien” totolähetyksien tekijänoikeudet.

Nettiravien serveri on tällähetkellä rajattu 1200 käyttäjään, jos kuva tehdään 350Kbps Streamingillä. Kuituyhteys on tällä hetkellä niin kallista, että käyttäjärajaa on ollut tarpeetonta nostaa, Koskela sanoo.

www.nettiravit.com on Streamteam Ky:n omistama liveravi-portaali. Yrityksen kotipaikka on Ylivieska.

“Toivottavasti saamme jatkossa tehdä liveStreaming tuotantoa Fintotolle, kun kerran olemme tämän yksin kehitelleetkin”, Juha Koskela sanoo.

Pesäpalloa livenä

Yhtiö on ryhtynyt lähettämään nyt myös Superpesiksen otteluita, joita voi seurata livenä Veikkauksen sivuilta.