IHT avaa palvelun ruotsalaisen ReadSpeakerin kautta. Vuonna 2000 perustettu yhtiö on erikoistnut puheen hallintaan webissä. ReadSpeaker valittiin tänä vuonna Euroopan innovatiisimmaksi yritykseksi. Puhetta tuottava ohjelmisto toimii ASP-ratkaisuna siten, että lehti maksaa palvelun ylläpitäjälle käyttömaksua. Puheen valmistaa robotti, jonka tuottama ääni kuitenkin on muodostettu ammattimaisten lukijoiden avulla. Kaikki vieraat sanat kuten nimet eivät välttämättä kuullosta oikeilta.

IHT:n päätoimittaja Meredith Artley sanoo, että lehti haluaa laajentaa mahdollisuuksian käyttää uutta teknologiaa uutisten välittämiseen. Lukijat voivat valita, milloin ja miten he haluavat uutisensa käyttöönsä.

IHT.comin sivuja lukee kuukaudessa 2,7 miljoonaa henkilöä. Sivustot ovat lukijoille ilmaisia. Aineistoa on saatavissa myös kännykkään.

IHT on maailman johtavia sanomalehtiä, joka on suunnattu mielipidejohtajille ja päätöksentekijöille. Lehteä painetaan 33 eri paikassa maailmassa, ja se on myynnissä 180 maassa.