Orkla Median liikevaihto oli viime vuonna 8,67 miljardia Norjan kruunua, ja voitto 425 miljoonaa eli noin viisi prosenttia. Mecom maksaa Orklasta 7 miljardia kruunua, sekä saa samalla 15 prosenttia Mecomin osakkeista. Orkla sijoittaa myös rahaa Mecomiin, joka on listattu Lontoon pörssissä.

Orkla päätti viime helmikuussa luopua medialiiketoiminnastaan. Yhtiö on tutkinut avoimesti useita eri mahdollisuuksia.

Orklan sanomalehtien markkinaosuus Norjassa on 15 prosenttia, jolla se on päässyt markkinajohtajan asemaan. Orklan omistama Berlingske on Tanskan suurin päivälehtien kustantaja lähes kolmanneksen markkinaosuudellaan ja yli 42 prosentin viikonvaihdelehtien osuudellaan. Puoleksi omistamansa Hjemmet Mortensonin kautta Orkla on Norjan suurin aikakauslehtien kustantaja sekä neljänneksi suurin Ruotsissa. Puolassa Orkla on jo noussut suurimmaksi sanomelehtien julkaisijaksi.