Kontaktipohjainen hinnoittelu on ollut käytössä pitkään jo mm. USA:ssa, ja Suomen 3KTV tuo sen nyt Suomeen. Kontaktipohjaiseen hinnoitteluun perustuva markkinointi on mahdollista Aktiivimedia-toimintamallin avulla.

Aktiivimedia on kokonaisvaltainen markkinoinnin toimintamalli. Siinä kuluttaja voi tilata tuotteen tai jättää yhteydenottopyynnön heti mainoksen nähtyään tekstiviestin, internetin, puhelimen tai
vuorovaikutteisen television välityksellä.

Mainostajalle Aktiivimedia tarjoaa reaaliaikaista markkinoinnin tulosten seurantaa. Lisäksi markkinoinnin kustannukset perustuvat toteutuneisiin tuloksiin.

Aktiivimediassa laskutus perustuu vuosinäkyvyyden lisäksi
toteutuneisiin yhteydenottoihin ja tilauksiin. Markkinoijalle myös
raportoidaan ostotapahtumien tai yhteydenottopyyntöjen määrä, Suomen 3KTV:n toimitusjohtaja Hannu Riikonen kuvailee.

Prosessit ja tietotekninen arkkitehtuuri on suunniteltu yhteistyössä
WM-datan kanssa. WM-data on osallistunut myös liiketoiminnan
suunnitteluun, Riikonen kertoo.

Aktiivimedian avulla on mahdollista markkinoida Suomen 3KTV
Oy:n medioissa, joita ovat diggari tv-kanava, dnainternet-portaali ja vuorovaikutteisen television aktiivi-tv -palvelu. Diggari näkyy Suomen 3KTV Oy:n kaapeliverkoissa, mm. Tampereella, Oulussa, Kuopiossa, Porissa, Raumalla, Lahdessa, Lohjalla ja Salossa.

Suomen 3KTV tuottaa sekä dna TV:n digitaaliset televisiopalvelut että laajakaistan dna Internet ISP-palvelut paikallisille puhelinyhtiöille tai niiden osittain tai kokonaan omistamille kaapelitelevisioyhtiöille. Yhtiöllä on valtakunnan suurin kaapelitelevision jakeluverkko, johon kuuluu noin 350 000 taloutta. Lisäksi Suomen 3KTV Oy tuottaa kahta kaapeliverkoissa jaettavaa televisiokanavaa; diggaria ja sen rinnakkaiskanavaa diggari+:a.