-SBV:n ilmoitusmarkkinointi ja Lehdentekijöiden sisältöosaaminen täydentävät erinomaisesti toisiaan. Ilmoitusmyynnin merkitys asiakaslehtien rahoituskeinona kasvaa jatkuvasti. Oma ilmoitusmyyntiorganisaatio vahvistaa Lehdentekijöiden asemaa myös isoista asiakaslehtisopimuksista käytävissä tarjouskilpailuissa, Lehdentekijöiden toimitusjohtaja Kimmo Kallonen sanoo.

SBV julkaisee mm. Yrittäjän maailmaa ja Pääkaupunkiseudun talousuutisia sekä hoitaa muun muassa Kuntalehden, Yrittäjäsanomien ja Tehy-lehden ilmoitusmyynnin. Lisäksi yhtiö julkaisee erilaisia hakemistoja, kuten Kokousjärjestäjän Hakemistoa.

Asiakaslehtiliiketoiminta on Suomessa kasvanut tasaisesti 1980-luvulta lähtien yli10 prosentin vuosivauhtia. Asiakaslehtien asemaa on vahvistanut muun muassa kanta-asiakasohjelmien ja asiakkuudenhallintajärjestelmien laajeneminen.

Alma Media Lehdentekijät on Suomen johtavia asiakaslehtitaloja. Se tuottaa yli 50 säännöllisesti ilmestyvää lehteä. Lisäksi yhtiö julkaisee hakemistoja ja toimintakertomuksia. Liikevaihto vuonna 2005 oli noin 10 milj. euroa, ja henkilöstöä yhtiön palveluksessa on noin 50. Lehdentekijät kuuluu Alma Median Kauppalehti-ryhmään.