Yhtiöllä on entuudestaan Pohjanmaalla kaksi tilattavaa paikallislehteä, kaksi kaupunkilehteä ja kerran kuukaudessa jaettava aluelehti. Kokkolan Sanomien nykyiset omistajat ja henkilökunta jatkavat uuden kustantajan palveluksessa.

Nykyiset omistajat jatkavat yrittäjinä syksyyn saakka, jolloin lehden kustantaja vaihtuu. Molemmat jatkavat nykyisissä tehtävissään myös uuden kustantajan palveluksessa.

Suomen Paikallissanomat Oy:n toimitusjohtaja Jorma Valkama sanoo Kokkolan Sanomien täydentävän erinomaisesti yhtiön liiketoiminnallista kokonaisuutta Pohjanmaan alueella.

Raahessa yhtiö on kustantanut nelipäiväistä Raahen Seutua vuodesta 1984 ja kaksipäiväistä kaupunkilehteä Raahelaista vuodesta 1987. Oulaisissa yhtiöllä on kolmipäiväinen Pyhäjokiseutu. Ylivieskassa samaan lehtiperheeseen kuuluvat kaksipäiväinen Vieskalainen ja kerran kuukaudessa jaettava aluelehti OULUN Eteläinen. Lehtien levikki- ja jakelualue kattaa Pohjanmaalla yli 20 kuntaa.

Kokkolan Sanomat ilmestyy kerran viikossa torstaisin. Lehden jakelulevikki on 30 000 kappaletta, ja lehti jaetaan Kokkolan lisäksi talousalueen lähikuntiin. Henkilöstövahvuus on kuusi.

Alma Mediaan kuuluva Suomen Paikallissanomat Oy julkaisee 15:tä tilattavaa paikallislehteä ja viittä kaupunkilehteä eri puolilla Suomea. Paikallislehtien yhteenlaskettu levikki on yli 100 000 kappaletta ja kaupunkilehtien jakelulevikki noin 100 000 kappaletta. Yhtiön palveluksessa on 200 työntekijää.