Ensimmäisen numeron fokus on henkilöjuttujen ohella sesongin ravintolaherkuissa ja kirjallisuudessa. Ovi–lehden ensimmäiset haastateltavat ovat näyttelijätär Outi Mäenpää sekä TV-kasvo Peter Nyman.

Ovi–lehden kustantaa Plus-Ryhmään kuuluva Kustannus Oy Vista, jonka toimitusjohtajana toimii Ari Halttunen. Lehden päätoimittaja on Jone Nikula. Alkuvaiheessa lehden painos on 40.000 kappaletta ja jakelupisteitä pk–seudulla, Turussa ja Tampereella on yli 200.

Toimitusjohtaja Ari Halttusen mukaan ”Ovi on lehti, jonka kohderyhmä on laaja ja ostovoimainen. Tavoittelemiamme lukijoita yhdistää kiinnostus omaan aikaamme ja sen ilmiöihin ja ilmoittajiamme taas näiden ihmisten tavoittaminen. Pitkän linjan media-ammattilaisena hämmästelen sitä tunkua jota medioilla on alle kolmekymppisten suuntaan. Tuotteiden ja palveluiden lojaalit kuluttajat löytyvät ikäryhmästä yli 40 v. On totta, että emme ole yksin markkinoilla, mutta yhtä selvää meille on, että toista tällaista lehteä ei ole.”