Eränne siirtyy Dialogiin Trainers’ Housesta, missä hän toimii valmennuskonsulttina. Dialogi on osa A-lehdet-konsernia.

”Antti Eränteen kokemus ja tausta sopivat erinomaisesti yhteen Dialogin kehittämiselle ja kasvulle asetettujen tavoitteiden kanssa. Eränteellä on yrityksen johdossa tarvittavaa, vahvaa strategista näkemystä sekä kokemusta media-alalta”, toteaa A-lehdet Oy:n toimitusjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen.

”Koko mediakenttä on murroksessa ja yritykset kehittävät uudenlaisia tapoja syventää asiakassuhteitaan. Dialogi vastaa tähän haasteeseen tarjoamalla asiakkailleen asiakassuhdemarkkinoinnin sisällön ja kokonaisuuden todellista hallintaa. Uskon vahvasti tämän sektorin kukoistukseen”, sanoo Antti Eränne.

A-lehdet panostaa vuonna 2004 perustetun Dialogin kehittämiseen orgaanisen kasvun ja mahdollisten yritysostojen avulla. Toimitusjohtajanimitys on osa kehitysstrategiaa.