Keskisuomalainen -konserniin kuuluva Savon Lehtikustannus Oy on myynyt paikallislehti Puruveden julkaisuoikeudet Länsi-Savo -konsernille 1.6.2006 alkaen. Kauppaan kuuluu myös Puruvesi-lehden käytössä oleva kiinteistö.

“Olemme pystyneet hyödyntämään Keskisuomalaisen ja Savon Sanomien levikkialueen ulkopuolella sijaitsevaa Puruvettä synergiamielessä vain vähän. Länsi-Savolle synergiaedut ovat paljon suuremmat”, perustelee kauppaa paikallislehtijohtaja Osmo Kurki.

Puruveden levikki oli viimeisimmän levikintarkistuksen mukaan 7 189 kappaletta. Lehti ilmestyy edelleen kaksi kertaa viikossa Punkaharjun, Kerimäen, Kesälahden, Savonrannan ja Enonkosken kuntien alueilla. Länsi-Savo -konsernin omistuksessa on entuudestaan kolme paikallislehteä Joroisissa, Juvalla ja Kangasniemellä. Lisäksi konserniin kuuluvat Savonlinnassa ilmestyvä sanomalehti Itä-Savo ja Mikkelissä ilmestyvä sanomalehti Länsi-Savo, kaupunkilehti Viikkoset sekä Iskelmä-paikallisradio.

Puruvesi -kaupan jälkeen Keskisuomalainen -konsernilla on edelleen
17 paikallislehteä Keski-Suomessa ja Savossa.