Aller kertoo 7-päivää lehden tilauksien olevan Lordi-kuvakohun jälkeen samalla tasolla kuin aikaisemmin. Kustantaja kokee kuitenkin tarpeelliseksi kommentoida ja suhteuttaa julkisuudessa esiintynyttä heidän mielestään väärää informaatiota.

Allerin mukaan mediassa esiintyneet epämääräiset tiedot 7 päivää -lehden tilausten peruuntumisesta eivät perustu minkäänlaisiin faktoihin. Tulevien viikkojen ennusteita levikin kehittymisestä ei ole tarvinnut tarkistaa alaspäin. Myös telemarkkinointi on maanantaista alkaen tuonut normaalilla tasolla sisään uusia tilauksia.

Netissä kiertänyt Seiskan vastainen adressi keräsi nopeasti 200 000 nimeä. Ilta-Sanomat julkaisi 27.5. artikkelin, jossa F-Securen asiantuntija Mikael Albrecht epäilee nimien todenperäisyyttä. Aller vetoaa tähän asiantuntijalausuntoon ja kertoo nettisivustoilla mainostetun 7 päivää -lehden vastaisen mielenosoituksen keränneen perjantaina Pursimiehenkadulle vain kolme ihmistä.

Kohulla Seiskalle runsaasti julkisuutta

7 päivää -lehti ja vastaava päätoimittaja Eeva-Helena Jokitaipale reagoivat kuvista syntyneeseen kohuun nopeasti ja taitavasti julkaisemalla anteeksipyynnön Seiskan nettisivuilla sekä MTV3:lla prime time -aikaan lähetetyissä TV-spoteissa.

Seiskan kustantaja on aloittanut selvittämään juristiensa kanssa mahdollisia toimenpiteitä yritystoimintaamme haitanneita tahoja vastaan.