Nokia Broadcast Solution eli MBS 3.0 tukee monenlaisen digitaalisen sisällön, kuten live-TV:n, radion ja videoclippien välittämistä mobiili-TV-vastaanottimeen.

”Nokia on erittäin tyytyväinen huomatessaan, että kaupallisen mobiili-TV:n käynnistyminen perustuu avoimeen standardiin. Nokia uskoo vahvasti, että avoimeen standadiin perustuva mobiili-TV estää DVB-H-markkinoiden pirstaloitumisen ja mahdollistaa terveen kilpailun avoimilla markkinoilla”, sanoo Nokia Multimedian johtaja Harri Männistö.

Toimitusjohtaja Sirpa Ojala, Digita
Toimitusjohtaja Sirpa Ojala, Digita

”Digita käyttää hyväksi avointa verkkomallia DVB-H-verkkoon, joka on kaupallisessa käytössä jo tänä vuonna. Meidän roolimme on toimia verkko-operaattorina ja tarjota kapasiteettia ja palvelua kaikille palvelujen tuottajille tasavertaisten, reilujen ja läpinäkyvien ehtojen puitteissa”, sanoo Sirpa Ojala, Digitan toimitusjohtaja.

Kansainvälisen TDF-groupin omistama Digita välittää pääosan Suomen radio- ja TV-ohjelmista.