Viasat on tehnyt kolmivuotisen televisiointisopimuksen UEFA:n Mestarien liigasta Suomessa. Eurooppalaisen huippujalkapallon televisiointisopimus ulottuu kevääseen 2009 asti. Aiemmin ottelut näkyivät Nelosella.

Viasat on tehnyt kolmivuotisen televisiointisopimuksen UEFA:n Mestareiden liigasta Suomessa. Viasat on varmistanut suomalaiskatsojilleen kauden kaikki 125 Mestarien liigan ottelua, joista Viasat näyttää Suomessa yksinoikeudella 112 suorina lähetyksinä. Näiden lisäksi Viasat välittää mielenkiintoisia pelaajaprofiileja ja -haastatteluja sekä seuraa Mestarien liigan tapahtumia ja taustoja myös peli-iltojen ulkopuolella.

”Rakennamme Viasatista Suomeen vahvan paikallisen televisiotoimijan ja siinä meitä auttaa vahva ja laadukas sisältö. Mestarien liiga on maailman kovin seurajoukkueiden turnaus ja uskomme, että suomalaiset jalkapallon ystävät arvostavat siihen tehtyä panostustamme. Tuomme liigan nyt ensimmäistä kertaa koko laajuudellaan suomalaisiin televisioihin”, kertoo Viasat Finlandin Country Manager Jarkko Nordlund.

Viasat Sport 1 -kanavalla esitettävän illan pääottelun suomalaisesta selostuksesta vastaa Tuomas Virkkunen.