Tällä hetkellä Alma Median omistamat City24-palvelut toimivat kaikissa kolmessa Baltian maassa ja neljäs City24 aukeaa toukokuussa 2006 Ukrainassa.

Alma Media osti tammikuussa Virosta käytettyjen autojen portaalin autoinfo.ee:n. Toukokuussa palvelun nimi muutetaan Motors24.ee:ksi ja samalla palvelu käynnistetään myös Latviassa Motors24.lv -palveluna.

Alma Median kansainvälisin markkinapaikka on käytettyjen raskaiden työkoneiden kauppaan erikoistunut Mascus. Tällä hetkellä Mascus toimii itsenäisesti kolmessa maassa, mutta sillä on ilmoittaja-asiakkaita 25:stä maasta. Kieliversioita on 17. Tähän saakka Norja on ollut ainoa maa, jossa Alma Median Mascuksella on ollut lisenssisopimus Hjemmet Mortensenin kanssa. Nopeuttaakseen markkinoille pääsyä Alma Median on tehnyt kaksi uutta lisenssisopimusta. Uudet sopimukset kattavat Puolan ja Slovenian. Puolassa yhteistyökumppanina on Steinborn Sp.J. ja Sloveniassa Biterra Klemen Bizjak S.P.

Markkinapaikoista vastaavan johtaja Raimo Mäkilän mukaan nyt tehdyt laajentumiset tukevat Alma Median strategiaa siirtyä entistä enemmän Suomesta nopeammin kasvaville ja väkirikkaammille lähialueilla. Mäkilän mukaan hankkeilla ei ole vielä tänä ja ensi vuonna merkittävää vaikutusta Markkinapaikkojen liikevaihtoon eikä kokonaiskannattavuuteen. “Haluamme olla ajoissa markkinoilla, jotta voimme laajentua hallituilla kustannuksilla ja samalla voimme itse vaikuttaa sähköisten markkinoiden kehittämiseen”, hän kertoo.