KTM Patrick Hägg, 41 v, on nimitetty Suorayhtiöt Oy-konsernin Business Controlleriksi. Hän tulee taloon BMW Financial Servicestä, jossa hän on toiminut Operation & Credit Managerina.

Patrick Hägg
Patrick Hägg

Pasi Viherlaakso, 36 v, on nimitetty kehitysjohtajaksi Easy Shopping -mediaryhmään. Hänen vastuullaan on Suomen suurimman lehden kehittäminen monikanavamediaksi. Hän tulee Fonectalta, jossa on toiminut Partner Managerina.

Pasi Viherlaakso
Pasi Viherlaakso

Tommi Aitio, 34 v, on nimitetty Easy Shopping -lehden päätoimittajaksi. Hän on aiemmin toiminut toimittajana mm. Kustannus Oy Formassa ja Image Kustannuksessa.

FM Anne Korhonen, 33 v, on nimitetty Suomela-lehden toimitus- ja tuotantosihteeriksi. Hän vastaa mm. Suomela-lehden uudesta paikallis-lehdestä. Hän on toiminut ennen mm. Talouselämä-lehden toimittajana.

Anne Korhonen
Anne Korhonen

Riikka Aalto, 24 v, on nimitetty web assistentiksi www.easyshopping.fi ja www.suomela.fi –saittien rakennustyömaalle. Riikka on mediatekniikan insinööri.

Riikka Aalto
Riikka Aalto

Jouni Nuortie, 42 v, on nimitetty Key Account Manageriksi Suomela-lehden mediamyyntiin, vastuualueenaan uusi paikallislehti Etelä-Suomela. Hänellä on vankka kokemus alalta Rakennusalan Projektitiedosto Oy:n parista ja oman yrityksen kautta.

Jouni Nuortie
Jouni Nuortie