Jaana Aho
Jaana Aho

Viestintätoimisto GCI Finlandin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty YTM Jaana Aho. Hän aloittaa tehtävässään toukokuun 8. päivänä 2006.

Jaana Aholla on mittava kokemus viestinnän suunnittelusta, johtamisesta ja toteuttamisesta. Aiemmin hän on toiminut paitsi viestintätoimistossa myös yrityksen viestintäpäällikkönä ja median palveluksessa. Viimeiset kuusi vuotta Aho työskenteli Euro RSCG:n palveluksessa vastaten viimeksi viestintätoimisto BNL Euro RSCG:n johtamisesta.

“Jaana Aholla on vahva näkemys viestintätoimialan kehityssuunnista ja siitä, miten asiakkaamme pystyvät entistä paremmin hyödyntämään viestinnän tarjoamia mahdollisuuksia kaikkein tehokkaimmalla tavalla. Jaanan toimintaa ohjaavat juuri ne tekijät, joita haastajan roolissa olevan toimiston johtajalla tulee olla. Niitä ovat tuloksellisuus, mitattavuus ja asiakaskeskeisyys”, GCI:n hallituksen puheenjohtaja Mirjami Mäkinen sanoo.

Ahon siirtyminen GCI:n palvelukseen vahvistaa viestintätoimiston ennestään vankkaa osaamista eritoten ICT- ja healthcare-toimialoilla.

Ari Iskanius osoitti hienosti kykynsä käynnistää uutta liiketoimintaa. Hän siirtyy uusien haasteiden äärelle omasta aloitteestaan. Uusi toimitusjohtajavalintamme vahvistaa panostustamme toimialaosaamiseen. Jaana Aho tulee tekemään tiivistä yhteistyötä kaikkien SEKin osaamisalueiden kanssa. Näin varmistamme viestinnän roolin, kun rakennetaan kanavariippumattomia kokonaisuuksia ja laajaa näkemystä asiakkaillemme”, Mäkinen toteaa.

GCI Finland Oy on kansainvälisen viestintätoimistoketjun GCI:n suomalaisyksikkö. Ketjulla on 60 toimistoa 45 eri maassa. Viestintätoimisto GCI kuuluu SEKiin, joka on Suomen suurin markkinoinnin, markkinointiviestinnän ja viestinnän yritysryhmittymä. SEKin omistavat Salomaa Yhtiöt Oy (77,5 %) ja Grey Global Group (22,5 %).