Tehtävään liittyy myös osakkuus yhtiössä. Kokenutta media-alan ammattilaista Imagessa kiinnosti erityisesti mahdollisuus päästä hyödyntämään sähköisen median parissa kerättyjä oppeja uudella kentällä ja toisaalta keulapaikka mielenkiintoisessa murrosvaiheessa olevassa kasvuyrityksessä.

Image Kustannus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen uskoo yhtiön jatkavan kiihtyvän kasvun urallaan, erityisesti nykyisten lehtien levikkien ja mediamyynnin kasvun kautta. Potentiaalisia asiakkaita on vielä paljon saavuttamatta ja tässä A-lehtien järeämpi levikkimyynti- ja markkinointikoneisto on avuksi. ”Imagen lehtiperhe on yksi A-lehtien keskeisistä kasvualueista”, Lyytikäinen toteaa.

Image Kustannusta johtanut toimitusjohtaja Ville Ailio siirtyy yhteisön uusimman yhtiön Korjaamo Experience Oy:n toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi.

Uuden tehtävän ohella Ailio jatkaa Image Kustannus Oy:n pienomistajana sekä yhtiön hallituksessa. “Kuusi vuotta Image Kustannuksen toimitusjohtajana oli hyvä rupeama, jonka aikana yhtiön koko kaksinkertaistui ja uudenlaisten asiakaslehtien tytäryhtiö Image Funk saatiin hyvään vauhtiin. Nyt on uusien hankkeiden aika ja äskettäin perustettu Korjaamo Experience tarjoaa huimat mahdollisuudet innovatiivisen markkinoinnin parissa niin itselleni kuin asiakkaillekin”, tähdentää Ailio.

Korjaamo Experience Oy on joulukuussa 2005 perustettu, sisältöpohjaista markkinointia ja sponsoroinnin hyödyntämistä suunnitteleva ja tuottava yhtiö. Yrityksellä on työn alla jo useita asiakassuhteita sekä jo perinteeksi muodostuneista Journalismin päivistä laajemmiksi Mediamessuiksi vuonna 2007 kasvava hanke. Viimeksi mainittua tuottaa Journalistiliitosta Korjaamo Experiencen Mediamessut -projektiin siirtynyt Jouni Tervo.

Yhtiö on juuri rekrytoinut luovaksi johtajakseen Taide-lehden vt. päätoimittajan tehtävästä siirtyvän Jani Leinosen. Leinonen on maamme menestyneimpiä nykytaiteilijoita ja tunnettu muun muassa ryhmätyönä tehdyistä taideprojekteista.

Korjaamo Experience toimii muiden Image-ryhmän yhtiöiden tavoin Helsingin Töölössä sijaitsevalla Kulttuuritehdas Korjaamolla, tiiviissä yhteistyössä erityisesti sponsoroinnin ja markkinoinnin konsultointiyhtiö Image Match Oy:n kanssa.

Outi Raatikainen Kulttuuritehdas Korjaamon toimitusjohtajaksi, Raoul Grünstein sisältöjen suunnitteluun

Kulttuuritehdas Korjaamolle on valittu uudeksi toimitusjohtajaksi Outi Raatikainen. Elokuussa Korjaamon toimitusjohtajana aloittava Taideteollisen korkeakoulun viestintäpäällikkö Outi Raatikainen on erityisesti visuaalisen kulttuurin viestinnän, markkinoinnin ja tapahtumatuotantojen monipuolinen ammattilainen. Viimeiset viisi vuotta hän on johtanut korkeakoulun viestintäyksikköä ja sitä ennen hän toimi Design Forum Finlandin tiedotuspäällikkönä.

Kulttuuritehdas Korjaamon perustaja Raoul Grünstein jättää toimitusjohtajan tehtävät keskittyäkseen aikaisempaa enemmän Image-ryhmän sisältöjen ja niiden innovatiivisen hyödyntämisen suunnitteluun. “Korjaamo on luova työyhteisö ja samalla monen toimijan muodostama arvokenttä. Yhteinen nimittäjä on se, että tuotamme ideoita, luomme niistä kiinnostuneita yleisöjä ja yhdistämme niihin liiketoiminnallisen näkökulman”, Grünstein sanoo.