Welho Musiikista voi ostaa sekä yksittäisiä musiikkikappaleita että kokonaisia albumeja. Ostettua musiikkia voi kuunnella tietokoneella, ja kappaleet voi kopioida cd-levylle, kannettavaan soittimeen tai toiselle tietokoneelle. Jokaisesta ostetusta tiedostosta voi tehdä kuusi laillista kopiota.

Welho-asiakkaat voivat valita maksutavaksi Welho-laskun, jolloin hinta on muita maksutapoja edullisempi. Ostokset voi maksaa myös verkkopankkitunnuksilla ja luottokortilla sekä yksittäiset kappaleet tekstiviestillä.

Welho tarjoaa musiikkia digiboksin kautta tällä hetkellä mm. kahdeksalla musiikkiteemaisella TV-kanavalla, 47-kanavaisena audiopalveluna ja yhdeksällä digitaalisella radiokanavalla.

SW Television Oy / Welho (ent. HTV) on Suomen suurin kaapelitelevisio-operaattori. Welhon laajakaista¬verkkoon pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) on kytketty yli 294.000 taloutta, joihin Welho tarjoaa laajakaista-, digi-tv- ja puhepalveluita. Welho-laajakaistapalveluilla oli joulukuussa 2005 noin 67.000 tilaajaa. Digitaalisia tv-kanavia Welhon valikoimassa on lähes 90. Welho on osa SanomaWSOY:n sähköisen viestinnän liiketoimintaryhmää, SWelcomia.