SBS Finland on hankkeessa mukana, koska yhtiö uskoo vahvasti mobiili-televisioon niin radio-, kuin televisiokanavienkin jakelualustana. ”3G tarjoaa meille hienon mahdollisuuden kokeilla ja valmistautua mobiiliTV:n kaupalliseen aloitukseen ennen DVB-H:ta. Lisäksi The Voice TV soveltuu mitä parhaiten juuri mobiilipäätelaitteisiin, sillä The Voicen sisältö koostuu musiikkivideoista, joten voisikin sanoa että kanava uudistuu joka neljäs minuutti kun uusi kappale lähtee soimaan. Tämän tyylinen sisältö soveltuu erinomaisesti matkapuhelimiin”, kertoo Henrik Laine SBS Finland Oy:n kehitysjohtaja.

MobiiliTV:n käytöstä veloitetaan joko yhden tai 30 päivän kiinteä
datakäyttömaksu. Palvelu toimii sellaisissa 3G-puhelimissa, joissa on Real Player –mediasoitin. Tällaisia ovat Nokia 6630, Nokia 6680 ja Nokia N70. Pilotti jatkuu 31.3.2007 saakka. Tavoitteena on jatkaa MobiiliTV-palvelun tarjoamista myös pilotin päättymisen jälkeen.

Palvelu toimii Soneran liittymillä.