Tele Finlandin markkinointijohtaja ´Saku Keskitalo on nimitetty markkinointitoimisto RNO Finlandin asiakkuusjohtajaksi toukokuun alusta lähtien.

Keskitalo on työskennellyt seitsemän vuotta TeliaSonera Finlandin palveluksessa – viimeksi hänen vastuullaan on ollut Tele Finlandin markkinointi. Jaakko Ahonen jatkaa RNO Finlandin toisena asiakkuusjohtajana entiseen tapaan.

Saku Keskitalo
Saku Keskitalo

”Sakun vahvan kokemuksen ja osaamisen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin parempaa palvelua muun muassa markkinointitoimenpiteiden mitattavuuden, panos-tuotos -ajattelun sekä tuloksiin sidottujen palkkiomallien edelläkävijänä. On mielenkiintoista huomata, että tämäntyyppisen osaamisen kysyntä on markkinointiviestintäalalla kasvussa, mistä ovat konkreettisena osoituksena esimerkiksi alan tuoreet nimitysuutiset”, sanoo RNO Finlandin toimitusjohtaja Pia Rautakorpi-Hannula.