STT:n hallituksen edellinen puheenjohtaja, tietotoimiston asiakkuudesta luopuvan Yleisradion varatoimitusjohtaja Seppo Härkönen luopui hallituksen jäsenyydestä. Hänen tilalleen ei valittu uutta jäsentä, vaan hallituksen kokoonpano supistui seitsemään.

STT:n hallitukseen valittiin uudeksi varsinaiseksi jäseneksi myös Keskisuomalaisen päätoimittaja Erkki Laatikainen.

STT:n hallituksessa jatkavat lisäksi Hufvudstadsbladetin toimitusjohtaja Henrik Johansson, MTV3:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara, TS-Yhtymän toimitusjohtaja Keijo Ketonen ja Kustannus Oy Demarin toimitusjohtaja Heikki Nykänen.

Uusiksi varajäseneksi valittiin Satakunnan Kansan päätoimittaja Jouko Jokinen, Uutispäivä Demarin päätoimittaja Juha Peltonen, Savon Sanomien toimituspäällikkö Seppo Rönkkö sekä Turun Sanomien päätoimittaja Raimo Vahtera. Varajäseninä jatkavat Hufvudstadsbladetin päätoimittaja Barbro Teir, Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Janne Virkkunen ja MTV3 Uutisten päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.