Arto Heimosella on pitkä kokemus markkinoinnin, myynnin ja sähköisen liiketoiminnan johtotehtävistä televiestintä- ja finanssialalta. ”Artolla on monipuolinen kokemus johtotehtävistä palveluyrityksissä ja vankat näytöt liiketoiminnallisesta osaamisesta. Hänen toimintaansa ohjaavat voimakkaasti tuloksellisuus, mitattavuus ja asiakaskeskeisyys, eli juuri ne asiat, joihin SEK&GREY toimistona panostaa. Artolla tulee olemaan tärkeä rooli myös asiakastyössä”, SEK&GREYn hallituksen puheenjohtaja Mirjami Mäkinen sanoo.

Suomen suurin markkinoinnin ja markkinointiviestinnän yritysryhmä SEK uudisti tammikuussa 2006 toimintatapansa.

Hänen edeltäjänsä Pekka Kivimaa jatkaa SEK&GREYn palveluksessa kunnes vastuiden siirto on saatu tehtyä. Kivimaan mukaan toimiston kahden vuoden uudistamisprojekti on saatu päätökseen.

SEKin muodostavat SEK & GREY, asiakassuhdemarkkinointiin ja digitaaliseen markkinointiin keskittynyt GREY Direct & Digital, mainonnan tuotantoon sekä pienten ja keskisuurten mainostajien palveluun erikoistunut GREY PRO, viestintätoimisto GCI sekä viestintään keskittyvä liikkeenjohdon konsulttitoimisto Perfecto. SEKin omistavat Salomaa Yhtiöt Oy (77,5 %) ja Grey Global Group (22,5 %).