Nykyinen toimitusjohtaja ja enemmistöosakas Panu Tast siirtyy yrityksen hallituksen puheenjohtajaksi. Samalla CD-Printin enemmistöosakkuus siirtyy Jari Honkolalle.

Jari Honkola
Jari Honkola

–CD-Print on vakiinnuttanut paikkansa alansa kärjessä. Yritys on alkuvuonna toteutetun Adlink Oy:n hankinnan jälkeen nyt lähes kolme kertaa suurempi kuin aloittaessani kaksi ja puoli vuotta sitten. Olemme keskittyneet yrityksen perusrakenteen luomiseen ja laajentuneet valtakunnalliseksi viiden toimipisteen yritykseksi. Liikevaihto on noussut 500 000 eurosta 1,2 miljoonaan euroon, kertoo Panu Tast.

Honkola on toiminut viimeiset 11 vuotta Nokian eri matkapuhelinyksiköissä tuotemarkkinoinnissa sekä liiketoiminnan ja uusien tuotteiden kehittämistehtävissä.

CD-Printin tuotetarjonta kattaa suurien mainoskuvien tulostuksen lisäksi markkinointitelineet ja Adlink Oy:n hankkimisen myötä myös tapahtumateltat ja pöydät. Yritysosto nosti CD-Printin yhdeksi merkittävimmistä kevyiden tapahtumaratkaisuiden toimittajista ja maahantuojista.