Talentumin konsernin johtoryhmässä jatkavat toimitusjohtaja Harri Roschier, talousjohtaja Kai Järvikare, lakiasiainjohtaja Lasse Rosengren ja johtaja Seppo Summanen. Johtoryhmän uudeksi jäseneksi on nimitetty myynti- ja markkinointijohtaja Caspar Berntzen. Johtoryhmän jäsenet kuuluvat myös Talentumin johtajistoon. Heidän lisäkseen johtajistossa jatkavat liiketoimintayksikönjohtaja Petri Karjalainen, johtaja Jarl Michelsson, liiketoimintayksikön johtaja Jarmo Rosenberg, päätoimittaja Pekka Seppänen ja toimitusjohtaja Mikko Saarela.

Johtajiston uusiksi jäseniksi on nimitetty liiketoimintayksikönjohtaja Mika Malin, business controller Seppo Kyrö ja toimitusjohtaja Christer Björkin.

Business controller Seppo Kyrö (38) on ollut Talentumin palveluksessa vuodesta 2001.

Toimitusjohtaja Christer Björkin (42) on Talentum Sweden AB:n (ent. Ekonomi & Teknik Förlag AB) toimitusjohtaja, ja on ollut yhtiön palveluksessa vuodesta 2001.

Liiketoimintayksikön johtaja Mika Malin (37) aloitti 15.1.2006 Talentumin palveluksessa kustannustoiminnan Talous-toimialan yksikönjohtajana. Hän on tätä ennen työskennellyt mm. Boston Consulting Groupissa konsulttina ja Stepstone Ltd:ssä International Site Managerina.

Caspar Berntzen (38) aloittaa Talentumissa 1.4.2006 kustannustoiminnan myynti- ja markkinointijohtajana. Hän on tätä ennen työskennellyt Fremantle Entertainment Oy:n toimitusjohtajana ja tuottajana.

Talentumin kustannustoiminnan myynti- ja markkinointijohtajana työskennellyt johtaja Jarl Michelsson on nimitetty Talentum Sweden AB:n myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.4.2006 alkaen.

Muutoksilla ei ole vaikutusta Talentumin taloudelliseen ulkoiseen raportointiin.