Tuomo Pietiläinen
Tuomo Pietiläinen

Pietiläinen on selvittänyt jo vuosia yritysjohtajien optio- ja tulospalkkioita. Viime vuonna hän kirjoitti suuren kohun nostaneista Fortumin johdon tulospalkkioista ja optiojärjestelyistä, Helsingin Sanomat kirjoittaa.

Pietiläinen kertoo Jyväskylän ylipiston verkkosivuilla, että parhaimmat juttuideat poikivat päiväkohtaisista uutisista. “Uutisjutun jälkeen tulee tunne, että joku näkökulma jäi selvittämättä ja kaipaa kaivelua. Taloustoimituksen aamupalaverin herjanheitto, lukijoiden palaute ja kahvipalaverit poikivat myös hyviä aiheita”, hän toteaa.

Imagen nelihenkinen työryhmä on tehnyt artikkelin eurooppalaisesta ihmiskaupasta. Työryhmään kuuluivat Anu Partanen, Antti Helin, Ari Lahdenmäki ja Pekka Vänttinen.

Lisäksi tutkivat journalistit palkitsivat MTV3:n työryhmän Jääraappa-palkinnolla. Työryhmään kuuluivat Esa Nieminen, Hanna Ruokangas, Jarkko Sipilä ja Riitta Snellman.