Yleisaikakauslehdistä syksyllä lanseeratun Viva! -lehden kehitys tyydyttää Yhtyneitä Kuvalehtiä. Kahdella ensimmäisellä numerollaan lehti saavutti 36 557 kappaleen levikin. Menestys on jatkunut vuonna 2006. Juuri julkaistu Kansallinen Mediatutkimus 2005 ja levikintarkastus 2005 osoittavat, että Yhtyneiden Kuvalehtien lehdillä menee hyvin.

–Viva!:n nopea suosio osoittaa, millainen merkitys suurilla ikäluokilla on kuluttajina. Lukijoina ikäryhmä on myös kriittisempää ja valveutuneempaa. Erityisen ilahduttavaa mielestäni on kuitenkin se, että Anna pärjää hienosti naistenlehtien tiukassa kilpailussa, toimitusjohtaja Ilkka Seppälä Yhtyneistä Kuvalehdistä toteaa.

Suurimmista lehdistä etenkin Anna kasvoi rajusti. Sen tuore tarkastettu levikki on 145 061, jossa kasvua on peräti 11,1 %. Lukijoita Annalla on 482 000. Myös Tekniikan Maailman kasvu jatkuu. Lehden tarkastettu levikki on 145 862. Lukijoita Tekniikan Maailmalla on 719 000.

Syksyllä 2004 uudistuneen Seuran lukijakunta on edelleen nuorentunut. Lehden uudistuksen jälkeinen lukijamäärän lasku on odotetusti kohdistunut pääasiassa vanhempiin ikäryhmiin. Seuralla on lukijoita 849 000 ja sen tarkastettu levikki on 211 863. Suomen Kuvalehti on säilyttänyt tasonsa, sen tarkastettu levikki on edelleen yli 100 000. Lukijoita sillä on 414 000.

Yhtyneiden Kuvalehtien suurin naistenlehti Kotiliesi on uudistunut vuoden 2006 alussa uuden päätoimittajansa johdolla. Lehdellä on 596 000 lukijaa ja sen tarkastettu levikki on 161 371. Ensimmäistä kertaa KMT:ssä mukana olleen Dekon lukijamäärä on 77 000. Lehti profiloituu erittäin hyvin 19–39-vuotiaiden kaupunkilaisten keskuudessa naisten erikoislehtiryhmän tiukassa kilpailussa. Ruokalehtitrendin viimeaikaisen taittumisen myötä Painonvartijat-lehden kehitys on ollut miinusmerkkinen. Painonvartijat-lehden tuore tarkastettu levikki on 35 498 ja lukijoita sillä on 146 000. Lehteä kehitetään vuonna 2006 vastaamaan entistä enemmän suomalaisten naisten kokonaishyvinvointiin. Lehti profiloituu edelleen erittäin hyvin 30–49-vuotiaiden naisten kohderyhmässä.

Yhtyneiden Kuvalehtien tytäryhtiön Kynämiehen toimittamista asiakaslehdistä Pirkka on pitänyt edelleen asemansa Suomen luetuimpana aikakauslehtenä. Plussan kanta-asiakaslehdellä on 2 462 000 lukijaa. Pirkan tarkastettu levikki kasvoi 4,2 prosenttia 1 428 332 kappaleeseen. Suomen viidenneksi luetuimmaksi aikakauslehdeksi yltää Suomen Apteekkariliiton jäsenapteekkien asiakaslehti Terveydeksi!. Lehdellä on 945 000 lukijaa. Suomen vanhin autolehti Moottori on nostanut lukijamääränsä 212 000 lukijaan. KMT-tutkimuksessa oli mukana Kynämiehen julkaisuista myös Birka, joka on 111 000 lukijallaan suurin Suomessa tehtävä ruotsinkielinen aikakauslehti.

–Luetuimpien aikakauslehtien kärjessä on jo useammassa tutkimuksessa ollut asiakaslehtiä, mikä osoittaa, että lukijat pitävät hyvin tehtyjä asiakaslehtiä aivan aikakauslehtien veroisina, liiketoiminnan johtaja Hannu Lindell Kynämiehestä sanoo.

Kansallinen Mediatutkimus, KMT, on Taloustutkimus Oy:n toteuttama jatkuva tutkimus, jossa raportoidaan kaikkiaan 178 lehteä tai lehtien liitettä. Tutkimuksen päätilaaja on Levikintarkastus Oy, jonka tärkein tehtävä on sanoma- ja aikakauslehtien levikkien tarkastaminen. Levikintarkastus Oy:n omistajina on lehtikustantajia, mainostajia sekä mainostoimistoja. Yhtyneillä Kuvalehdillä virallinen levikintarkastus on tehty 1.3.2006.