-Monimediaisuus ja yhteisöllisyys ovat nyt television kovimpia juttuja. Hauskaa huomata, kuinka yksinkertainen ja perinteinen ohjelmaidea onkin taas aallonharjalla. Ja kiitokset katsojille, joita ilman emme voisi tehdä tätä ohjelmaa, Marjomaa kertoo.

Nelosen nettisivustolle rakentuu Hauskojen nettivideoiden myötä Suomen suurin julkinen online-kotivideoarkisto. Noin viisiminuuttinen ohjelma julkaistaan perjantaisin klo 20.15. Lisäksi sivustolle päivitetään jatkuvasti uusia videoita arvosteltaviksi. Sivuston arkistosta löytyvät uusien pätkien lisäksi myös aina edelliset nettijaksot.

Hauskat nettivideot on Nelosella esitetyn Hauskojen kotivideoiden sisarohjelma. Hauskat kotivideot on Nelosen katsotuimpia sarjoja: helmikuussa jaksot keräsivät keskimäärin 298 000 katsojaa. Hauskojen kotivideoiden uudet jaksot Nelosella kesällä 2006.