Hänen vastuullaan on oman suunnittelutyön ohella toimiston luovan suunnittelun kehittäminen. Kokonmäki on aiemmin työskennellyt mm. mainostoimisto PHS:ssä ja Hasan&Partnersilla. PHS:ssä hän vastasi osaltaan mm. Hartwallin ja Pohjolan mainonnan suunnittelusta sekä Nissanin pohjoismaisen markkinoinnin suunnittelusta.

”Näemme luovuuden laajasti – suunnittelijoiden ideat tarvitsevat tuekseen kanavariippumatonta ajattelua ja kirkasta kokonaisstrategiaa”, SEKin strategiajohtajana työskentelevä Marco Mäkinen sanoo.

Niko Kokonmäen nimitys on jatkoa helmikuisille rekrytoinneille, jolloin SEK&GREY palkkasi kaksi tunnettua luovaa suunnittelijaa; Juha Larssonin ja Markus Lehtosen. Aiemmin syksyllä koko SEKin strategiaosaaminen vahvistui, kun Esa Jääskeläinen, Marco Mäkinen ja Ossi Backman aloittivat strategia-johtajina. Uudistusten tavoitteena on tuottaa välitöntä hyötyä asiakkaille selkeiden näkemysten ja monipuolisen ajattelun kautta.

”Asiakkaiden liiketoiminnalliset haasteet kasvavat koko ajan, mutta samalla kehittyvät myös tarjoamamme markkinoinnin välineet ja kanavat. Markkinoinnin kokonaisajattelu tuottaa asiakkaille tehokkaita ja tarkoituksenmukaisia ratkaisuja”, Kokonmäki toteaa.