CANAL+ tarjoaa uuden tavan seurata jääkiekon SM-liigaa. C MORE Online on palvelu, jonka kautta voi seurata jääkiekon SM-liigaottelut suorana internetissä. C MORE Online-palvelu ei vaadi CANAL+-tilausta, vaan katseluoikeuden voi ostaa jokaiseen otteluun erikseen kahdeksan euron hintaan. Lähetyksen katseluun tarvitaan yhden megan laajakaistayhteys.

SM-liiga palasi olympiatauolta ja jäljellä olevien kahden viimeisen runkosarjaviikon aikana ratkaistaan lopulliset pudotuspelipaikat. CANAL+ tarjoaa ensimmäisen kerran torstaina 2.3. Jokerit-TPS-pelistä internet-lähetyksen. C MORE Online – SM-liiga live- palvelun avulla on mahdollista nähdä kaikki ne SM-liigan runkosarja- ja play-off-ottelut, jotka näkyvät CANAL+-tv-kanavalla.

C MORE Online- SM-liigaottelun saa tilattua CANAL+:n kotisivuilta. Maksun voi suorittaa luottokortilla. C MORE Online-ottelu on täsmälleen sama, jonka CANAL+ tuottaa ja televisioi samanaikaisesti tv-kanavalleen. Näin myös CANAL+:n tutut selostajat ja kommentaattorit sekä ottelustudiot ovat nähtävissä ja kuultavissa omalta tietokoneelta.

“C MORE Online on ainutlaatuinen palvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden seurata suomalaista huippukiekkoilua ympäri maailman. Ruotsin Elitserienin osalta online-palvelu aloitettiin viime syksynä, ja se on saanut erittäin hyvän vastaanoton. Olemme todella tyytyväisiä, että nyt myös SM-liigan katselumahdollisuudet laajentuvat niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin”, CANAL+:n Suomen maajohtaja Minna Leno toteaa.

Torstain Jokerit-TPS ottelussa Mikko Grönmanin kanssa studiossa kommentoi Rauno Korpi ja selostuksesta vastaa J-P Jalo. Ensimmäinen C MORE Online – SM-liigaottelu alkaa torstaina 2.3. kello 18.15 studio-osuudella. Ottelu starttaa kello 18.30.