Viestinnän ja median uutisointiin erikoistunut verkkojulkaisu

Mediaviikkoon voi sijoittaa mainoksia useihin osioihin: uutisiin, kolumneihin, pääkirjoituksiin ja arvosteluihin. Mediaviikossa julkaistuista työpaikkailmoituksista on tullut hyvää palautetta. Työpaikkailmoitukset tavoittavat alan parhaimmat osaajat nopeasti koko maassa. Myös palveluhakemiston mainosmyyntiä tehostetaan, koska Mediaviikko on alallaan selkeä ammattimainen ja nimenomaan mediaan sekä viestintään erikoistunut internet-pohjainen tietopalvelu, jossa sekä tuotteiden että palveluiden tarjoavat tavoittavat ostajia.

Mediaviikon lukijaprofiili on ammattimainen. Lukijakunta koostuu pääasiassa media-alan, kustannus- ja painoalan, mainostoimistojen, tiedotusalan sekä markkinointialan osaajista. Myös valistuneet lukijat seuraavat Mediaviikkoa, koska hakukoneissa Mediaviikon tarjonta on korkealle luokiteltua.

Mediaviikko.fi on itsenäinen ja mediataloista riippumaton online-julkaisu, jonka kustantajana toimii Wasala Oy, perustettu 1984. Yrityksen omistaa YTM Paavo Vasala.