Kaunotar astui legendaarisen Headbangers Ball -heviohjelman uudistetun version puikkoihin 26.2. Show’n tuore emäntä on aiemmin työskennellyt juontajana edesmenneellä MoonTV-kanavalla. Uuteen pestiinsä Jonna päätyi perinteisesti koekuvausten kautta.

“Headbangers Ballin juontaminen on minulle suuri kunnia. Tykkäsin ohjelman alkuperäisversiosta, joten on hienoa olla tekemässä 2000-luvun versiota siitä. Headbangers Ballin lavasteet ja tyyli ovat metallihenkisiä. Studio on minun valtakuntani”, Jonna kuvailee.

Raskaan musiikin kuin omat taskunsa tuntevan naisen suosikkibändeihin kuuluvat muun muassa Cathedral, Children Of Bodom ja Type O Negative. Jonnalla on työssään kotikenttäetu, sillä hän on kihloissa HIM-yhtyeen laulajan Ville Valon kanssa.

“Ville on ihan fiiliksissä valinnastani Headbangers Ballin juontajaksi. Ja onhan hän myös ylpeä minusta. Kuten minä, myös Ville on katsellut nuorempana ohjelmaa nenä kiinni televisioruudussa. Hän kertoi jopa nauhoittaneensa Headbangers Ballin silloin, kun ei ehtinyt katsoa sitä”, Jonna paljastaa.