Yhtyneet Kuvalehdet –konserniin kuuluva Kynämies Oy on ostanut internetissä ilmoittelu-sivustoja julkaisevan Mach1 Oy:n koko osakekannan. Mach1 on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka suosituin verkkopalvelu on vaihtoautosivusto Nettiauto.com. Sivustolla on viikoittain noin 300.000 eri kävijää. Muut samaan nettiperheeseen kuuluvat palvelut ovat Nettiasunto, Nettimoto, Nettivene, Nettivaraosa, Nettikone ja Nettimökki.

Mach1 jatkaa toimintaansa omalla nimellään Kynämiehen tytäryhtiönä. Yhtiön liiketoiminta jatkuu nykyisen henkilökunnan ja yhteistyökumppaniverkoston voimin. Palveluiden ylläpito ja kehittäminen jatkuvat ohjelmistoyhtiö Fiare Oy:n voimin.

“Internetissä toimivat ilmoittelusivustot sopivat palveluina erinomaisesti aikakauslehtien yhteyteen. Tavoitamme asiakkaamme entistä paremmin nyt myös verkossa”, Yhtyneet Kuvalehdet Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Seppälä sanoo.

Yhtyneet Kuvalehdet on ilmoittanut vahvistavansa markkina-asemaansa verkkoviestintämarkkinoilla. Aiemmin yhtiö on hankkinut SoneraPlaza-portaalin ja nyt tuoterepertuaari laajenee ilmoittelun erikoissivustoilla.