Suomalainen sisustuslehti Glorian Koti saa englanninkielisen painoksen. Ensimmäisen numeron Gloria Home:sta Sanoma Magazines Finland julkaisee syyskuun 5. päivänä. ”Vaikka kustannamme kansainvälisen tason asumisen aikakauslehteä, se ei kuitenkaan tavoita kuin oman kielialueemme lukijat. Syntyi ajatus, että kun Suomesta tulee EU:n puheenjohtajamaa, meillä pitäisi olla tarjottavana mielenkiintoinen, suomalainen lifestyle-aikakauslehti. Se tuo Glorian Kodin tavoin esille suomalaista sisustusta, muotoilua, maailmallakin tunnettuja muotoilijoitamme ja esittelee mielenkiintoisia suomalaisia koteja”, Glorian Kodin ja Gloria Homen päätoimittaja Minna Juti kertoo lehden syntyajatuksesta.

Lehti tavoittelee 50 000 kappaleen painosmäärällään Euroopan markkinoilla kansainvälisten sisustuslehtien lukijoita, jotka ovat kiinnostuneita mm. pohjoismaisesta ja skandinaavisesta designista ja sisustamisesta. Gloria Home aikoo esitellä suomalaisuutta kansainvälisestä näkökulmasta. Lehdestä tehdään sisällöltään viihdyttävä, lukemaan houkutteleva, helppolukuinen ja ulkoasultaan korkeatasoinen.

Gloria Home lukijoiksi julkaisija kaavailee mm. syksyn EU-vieraita sekä kansainvälisten sisustuslehtien lukijoita ensisijaisesti Euroopan markkinoilla. ”Olemme mukana myös muotoilualan kansainvälisissä
tapahtumissa. Gloria Home -lehteä on saatavana myös suomalaisissa vientinäyttelyissä maailmalla”, Minna Juti sanoo.