STT:n kannattavuus vuonna 2005 oli edellisvuoden tasoa. STT-konsernin liikevaihto kasvoi kaksi prosenttia 14,2 miljoonaan euroon. Kasvu STT:n mukaan tuli sekä perusuutistuotteiden että jalostettujen uutispalvelujen myynnin kasvusta.

STT-konsernin voitto ennen tilinpäätössiirtoja ja veroja nousi 1,06 miljoonaan euroon 1,03 miljoonasta eurosta 2004. Operatiivinen kannattavuus oli edellisvuoden tasolla. Konsernin voitto verojen jälkeen oli 732 tuhatta euroa (674 tuhatta euroa 2004 ). Kannattavuus oli STT:n hallituksen asettamien strategisten tavoitteiden mukainen.

Konserni muodostuu emoyhtiöstä ja tiedotteiden välityspalveluja tuottavasta tytäryhtiöstä Pressi.com Oy:stä. STT:n liiketoiminnat ovat uutistoimisto, mediapalvelut ja viestintäpalvelut. Uutistoimisto tuottaa palveluja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. STT:n asiakkaita ovat uutistoimintaa harjoittavat tiedotusvälineet Suomessa sekä lisäksi yrityksiä, julkisyhteisöjä ja kansainvälisiä uutisorganisaatioita.