Tiedotteita välittävä Pressi.com on liitetty osaksi
Suomen Tietotoimiston STT:n tuoteperhettä. Muutoksen yhteydessä Pressi.comin visuaalinen ilme ja liikemerkki on sovitettu STT:n uuden yritysilmeen mukaiseksi. STT Pressi.com -palvelu on nyt kiinteä osa STT:n verkkopalveluita. STT Pressi.comiin pääsee paitsi www.pressi.com -sivuilta, myös suoraan STT:n internetsivuilta, www.stt.fi. Palveluun voi rekisteröityä ja tiedotteita voi tilata molempien sivustojen kautta.

“Kun Pressi.com on nyt selvästi osa STT:n palveluita, toimittajat löytävät sen entistä paremmin. Näin Pressi.com on tiedottaville organisaatioille yhä arvokkaampi apu median tavoittamisessa”, sanoo STT:n viestintäpalveluiden päällikkö Virpi Öström. Pressi.com Oy on ollut STT:n tytäryhtiö vuodesta 2004 lähtien.

STT Pressi.com on Suomen Tietotoimiston ylläpitämä toimittajien tiedoteportaali, jossa julkaistaan yritysten ja yhteisöjen tiedotteita. Tiedotteet lähetetään myös aihealueittain ne tilanneille toimittajille. STT Pressi.comissa voidaan välittää myös muuta kuin uutisaineistoa, ja se tavoittaa uutismedioiden lisäksi aikakaus- ja paikallislehtien toimittajia, sähköisiä viestimiä ja freelancereita.

Toimittajat voivat veloituksetta ja tekijänoikeusvapaasti käyttää kaikkea STT Pressi.comissa julkaistua tiedoteaineistoa. Tiedotteet julkaistaan myös Kauppalehti Onlinessa sekä välitetään kansainväliselle yleisölle Lexis-Nexiksen, Thomson Dialogin ja Factivan palveluiden kautta.

STT välittää tiedotteita myös STT Tiedotelinjan kautta. STT Tiedotelinja on tarkoitettu vain uutistiedotteiden jakeluun, ja sen avulla aineisto toimitetaan suoraan uutismedioiden toimitusjärjestelmiin.