Hämeenlinnan Jakelupalvelu Oy on harjoittanut yli kahdenkymmenen vuoden ajan suorajakeluliiketoimintaa Hämeenlinnassa ja sen lähiympäristössä. Säännöllisesti ilmestyvien ilmaisjakelulehtien jakelun lisäksi pääasiallisia jakelutuotteita ovat erilaiset mainosesitteet. Jakajia yhtiön palveluksessa on noin sata.

Hämeen Sanomien oma nykyinen jakelutoimi vastaa sanomalehtien varhaisjakelu-liiketoiminnasta Hämeenlinnan ja Riihimäen seuduilla. Hämeen Sanomien lisäksi jakeluorganisaatio jakaa toimialueella tilattavat muut varhaisjakelussa olevat sanomalehdet.

”Suorajakelu täydentää varsin hyvin jakeluliiketoimintaamme. Hämeenlinnan Jakelupalvelu on jakanut kustantamaamme Hämeenlinnan Kaupunkiuutisia alusta pitäen. Yhteistyö on ollut pitkäjänteistä ja sujuvaa. Jakelutoimemme kehittämiselle on nyt olemassa hyvä pohja”, toteaa Hämeen Sanomien toimitusjohtaja Matti Vihervuori.

”Päätettyäni luopua Hämeenlinnan Jakelupalvelun omistuksesta, näin luontevaksi myydä yhtiön pitkäaikaiselle hämeenlinnalaiselle
yhteistyökumppanillemme Hämeen Sanomille”, toteaa Juha Hietanen, joka jatkaa Hämeenlinnan Jakelupalvelun toimitusjohtajana.