Vuonna 1953 perustettu globaali viestintätoimistoketju Burson-Marsteller toimii 57 eri maassa ja työllistää noin 1600 ammattilaista. Ketju on tunnettu erityisesti kriisiviestinnän ja maineenhallinnan osaamisestaan. Kansainvälinen viestintätoimistoja arvioiva The Holmes Report valitsi vuonna 2005 Burson-Marstellerin parhaaksi työpaikaksi Euroopassa.

Burson-Marstellerilla on nyt lähes 100 alan ammattilaista Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

“Olemme olleet Pohjoismaiden kärkitoimisto jo pitkään ja allianssimme Pohjoisrannan kanssa vain lisää etumatkaamme Pohjoismaiden johtavana viestintätoimistona”, kehuu Burson-Marsteller Nordicin johtaja Claus Sonberg.

“Moni ketju sanoo tarjoavansa Nordic-tason viestintäpalveluita, mutta yksikään, Burson-Marstelleria lukuun ottamatta, ei ole merkittävä palveluntarjoaja jokaisessa Pohjoismaassa”, toimitusjohtaja Jouni Heinonen sanoo.

Euroopassa Burson-Marsteller omistaa toimistot Belgiassa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Norjassa, Espanjassa, Ruotsissa, Sveitsissä, Hollannissa ja Isossa-Britanniassa.

Affiliate-toimistot ovat Suomen lisäksi Itävallassa, Bulgariassa, Kroatiassa, Kreikassa, Unkarissa, Irlannissa, Puolassa, Portugalissa, Romaniassa, Venäjällä, Serbiassa, Slovakiassa, Sloveniassa, Tsekeissä, Turkissa ja Ukrainassa.

Burson-Marstellerin avainasiakkaita ovat muun muassa Accenture, AstraZeneca, The Coca-Cola Company, Dow Chemical, GSK, HP, McDonald’s, Merrill Lynch, Pfizer, SAP ja VISA International.