Iltalehti Online hakee uusia ideoita verkkosivustonsa ilmoitusmyyntiin. Sivustolla ryhdytään julkaisemaan “Alansa ykköset”-palvelua, josta vastaa tamperelainen mediatoimisto Coperdia. Palvelussa yritykset esittelevät palveluitaan ja tuotteitaan.

–Tässä pienilläkin yrityksillä on mahdollisuus saada palvelunsa ja tuotteensa esille kohtuuhintaan, kun usein banneri- tai muu näkyvyys suosituilla Online-sivuilla maksaa tuhansia tai jopa kymmeniätuhansia euroja, toteaa Coperdian toimitusjohtaja Pauli Vuorio.

Alansa Ykköset -palveluun pääsee suoraan Iltalehti Onlinen etusivulta, johon kaikki sivuilla kävijät tulevat. Päätoimialaotsikoiden alla esitellään rajattu määrä tuotteita ja palveluita.

Iltalehti Online on kasvattanut voimakkaasti lukijamääräänsä. Onlinessa käy noin 800 000 lukijaa viikossa.

Coperdia aloittaa helmikuussa myös Iltalehden luokiteltujen ilmoitusten myynnin suurimmaksi osaksi.