Kuntaliiton edellinen viestintäjohtaja Satu Tyry-Salo siirtyi Espoon kaupungin viestintäjohtajaksi 2.1.2006.

Jari Seppälä on toiminut Tampereen kaupungin viestinnän johdossa vuodesta 1987. Sitä ennen hän on työskennellyt toimittajana MTV3:n uutistoimituksessa ja Aamulehdessä.

Kuntaliiton työhön Seppälä on tutustunut muun muassa kuntien viestintä- ja internet-ohjeita laatineiden työryhmien puheenjohtajana. Viime vuosina Seppälä on kehittänyt erityisesti kuntien sähköistä viestintää ja verkkopalveluja muun muassa eTampere-tietoyhteiskuntaohjelman johtotehtävissä ja valtion ja kuntien yhteisen Julkisen hallinnon tietohallinnon neuvottelukunnan (JUHTA) jäsenenä. Hänellä on ollut myös kirkon viestintään liittyviä luottamustehtäviä ja useita kansainvälisiä koulutus- ja konsultointiyhteyksiä.

Suomen Kuntaliiton muodostavat maamme kunnat ja kaupungit. Liitto tarjoaa kunnille edunvalvonta-, kehittämis- ja asiantuntijapalveluita.