Anne Mäkijärvi
Anne Mäkijärvi
Jenni Juuvinmaa
Jenni Juuvinmaa

Kauppatieteen maisteri Jenni Juuvinmaa (33) nimitetään Helmi Kustannuksen ja Sangatsumangan markkinointipäälliköksi 30. 1. 2006 alkaen. Hän on aikaisemmin toiminut projektipäällikkönä Lasten Parhaat Kirjat – kerhossa. Kauppatieteen maisteri Anne Mäkijärvi (42) jatkaa edelleen Tammen Lasten- ja nuortenkirjallisuuden sekä Kolibrin markkinointipäällikkönä.

Johanna Haltia-Pihlainen
Johanna Haltia-Pihlainen

Tradenomi Johanna Haltia-Pihlainen (25) on nimitetty 1. 1. 2006 alkaen myynti- ja markkinointikoordinaattoriksi Tammen keskitettyyn myynti- ja markkinointiyksikköön. Hän vastaa mm. uusien jakelukanavien kehittämisestä. Haltia-Pihlainen on työskennellyt aiemmin myynti- ja markkinointikoordinaattorina Helmi Kustannuksessa, Kustannus Kolibrissa sekä Tammen Lasten- ja nuortenkirjallisuuden yksikössä.

Minna Saario
Minna Saario

Satusiivet Oy:ssä Minna Saario (34) on nimitetty Lasten Parhaat Kirjat -kerhon markkinointipäälliköksi 1. 1. 2006 lähtien. Hänen vastuullaan on Lasten Parhaat

Kirjat -kerhon koko markkinointi ja hänestä tulee kerhon johtoryhmän jäsen. Saario on aikaisemmin toiminut Satusiivet Oy:ssä tuotepäällikkönä.

Kustannusosakeyhtiö Tammeen kuuluu Yleisen kirjallisuuden, Lasten- ja nuortenkirjallisuuden ja Oppimateriaalit -yksiköiden lisäksi Kustannus Kolibri, Helmi Kustannus ja Lasten Parhaat Kirjat -kerho.

Yhtiön toimitusjohtaja on Anne Valsta.

Kustannusosakeyhtiö Tammi kuluu Bonnier-mediakonserniin.