Anne Mäkijärvi

Jenni Juuvinmaa

Kauppatieteen maisteri Jenni Juuvinmaa (33) nimitetään Helmi Kustannuksen ja Sangatsumangan markkinointipäälliköksi 30. 1. 2006 alkaen. Hän on aikaisemmin toiminut projektipäällikkönä Lasten Parhaat Kirjat – kerhossa. Kauppatieteen maisteri Anne Mäkijärvi (42) jatkaa edelleen Tammen Lasten- ja nuortenkirjallisuuden sekä Kolibrin markkinointipäällikkönä.


Johanna Haltia-Pihlainen

Tradenomi Johanna Haltia-Pihlainen (25) on nimitetty 1. 1. 2006 alkaen myynti- ja markkinointikoordinaattoriksi Tammen keskitettyyn myynti- ja markkinointiyksikköön. Hän vastaa mm. uusien jakelukanavien kehittämisestä. Haltia-Pihlainen on työskennellyt aiemmin myynti- ja markkinointikoordinaattorina Helmi Kustannuksessa, Kustannus Kolibrissa sekä Tammen Lasten- ja nuortenkirjallisuuden yksikössä.


Minna Saario

Satusiivet Oy:ssä Minna Saario (34) on nimitetty Lasten Parhaat Kirjat -kerhon markkinointipäälliköksi 1. 1. 2006 lähtien. Hänen vastuullaan on Lasten Parhaat

Kirjat -kerhon koko markkinointi ja hänestä tulee kerhon johtoryhmän jäsen. Saario on aikaisemmin toiminut Satusiivet Oy:ssä tuotepäällikkönä.

Kustannusosakeyhtiö Tammeen kuuluu Yleisen kirjallisuuden, Lasten- ja nuortenkirjallisuuden ja Oppimateriaalit -yksiköiden lisäksi Kustannus Kolibri, Helmi Kustannus ja Lasten Parhaat Kirjat -kerho.

Yhtiön toimitusjohtaja on Anne Valsta.

Kustannusosakeyhtiö Tammi kuluu Bonnier-mediakonserniin.