Hämeenlinnan seudulla toimiva Hämeen Sanomat Oy siirtyy vuoden 2006 aikana uuteen johtamisjärjestelmään, jossa Hämeen Sanomat -lehden päätoimittajuus ja yhtiön tulosvastuu keskitetään yhdelle henkilölle. Hämeen Sanomien päätoimittaja Olli-Pekka Behm jää pois tehtävästään 13.1.2006.

”Kilpailutilanne sekä media- että ICT-liiketoiminnassa edellyttää toiminnan tehostamista ja kasvua. Haemme kasvua mm. Armas-liittymäkonseptin valtakunnallisesta laajentamisesta myös muiden lehtitalojen kautta. Olemme ulkoistaneet lehtipainomme sekä keskittäneet konsernin myynti- ja hallintotoimet ja
voimme nyt toteuttaa tämän muutoksen Hämeen Sanomien johdossa”, toteaa Aina Group Oyj:n toimitusjohtaja Jaakko Nevanlinna.

”Olen tyytyväinen Hämeen Sanomien kehitykseen neljän
päätoimittajavuoteni aikana. Toimenkuvan merkittävän muutoksen ja Aina Groupin uuden kehitysvaiheen vuoksi nyt on mielestäni kuitenkin sopiva hetki katsoa uusia työtehtäviä”, Behm toteaa. Vt. päätoimittajana toimii Tapio Lahtinen 14.1.2006
alkaen.

Yhtiö käynnistää avoimen haun kustannusjohtajan toimen täyttämiseksi.

Hämeen Sanomat on Hämeenlinnassa ilmestyvä seitsenpäiväinen maakuntalehti, jonka levikki on 30.089 (LT 2004) ja lukijamäärä 83.000 (KMT 2005). Lehteä kustantava Hämeen Sanomat Oy kuuluu Aina Group –konserniin, jolla on kolme toimialaa: media, tietoliikenne ja tietotekniikka.

Konsernin liikevaihto vuonna 2004 oli 54,7 milj. euroa ja
sen palveluksessa oli vuoden lopussa 575 henkilöä. Konsernin emoyhtiö on Aina Group Oyj, jonka alakonserneja ovat media-alalla toimiva Hämeen Sanomat –konserni ja ICT-alalla toimiva AinaCom-konserni.