Tiedotteen mukaan sivustolle on rakennettu virtuaalinen messumaailma, jossa yritykset luovat työnantajamielikuvaa uudella tavalla. Sähköisillä messuilla työnantajat hyödyntävät rekrytointiviestinnässään liikkuvan kuvan voimaa, elämyksiä, tunteita ja sanatonta viestintää.

Monsterin sähköisillä rekrytointimessuilla Suomessa ja maailmalla menestyvät yritykset kertovat itsestään työnantajana, esittelevät toimintaansa, työntekijöitään ja rekrytointitarpeitaan. Mukana messuilla ovat mm. Nokia, Orion Pharma ja McDonald’s.

Messuvieraat tutustuvat esittelyvideoilla mahdollisiin työnantajiin, esimiehiin ja työkavereihin. Sähköisille messuille voi tulla milloin tahansa. Sisäänpääsy on ilmaista. Messut jatkuvat maaliskuun loppuun.

Monster.fi on internetissä toimiva rekrytointimedia, jossa käy kuukausittain yli 200 000 eri työnhakijaa. Monsterin omistajia ovat Alma Media Oyj (75 %) ja Monster Inc. (25 %).