Markkinointiviestintäyhtiö Zeeland on hankkinut enemmistön
Viestintätoimisto Conexio Oy:n osakkeista. Zeeland omistaa Conexiosta osakevaihtona toteutetun kaupan jälkeen 70 ja Conexion perustaja Markku Vänskä loput 30 prosenttia.

“Emme voi ummistaa silmiämme viestinnän osaamiselta ja sitä kautta aukeavilta uusilta mahdollisuuksilta”, perustelee Zeelandin hallituksen puheenjohtaja Pekka Siivonen-Uotila ratkaisua.

-Viestinnän merkitys vaikuttamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä kasvaa jatkuvasti. Samalla asiakkaat haluavat asiantuntevaa apua markkinoinnin ja viestinnän integraatioon, Conexion perustaja ja toimitusjohtaja Markku Vänskä uskoo.

Conexio kuuluu teknologiaan erikoistuneeseen Text 100 – viestintätoimistoketjuun. Text 100 toimii maailmanlaajuisesti ja sillä on yhteensä 29 toimistoa kaikilla tärkeillä markkina-alueilla.
Globaaleihin asiakkuuksiin kuuluvat mm. IBM, Intel ja Philips.

Mainostoimisto Zeeland syntyi vuonna 2005 mainostoimisto Enala & Hyysalon ja Neljäntuumantoimiston yhdistyessä. Yhtiö työllisti viime vuonna keskimäärin 32 työntekijää. Zeelandin asiakkaita ovat muun muassa Kemira GrowHow, Lumene Group, Pohjolan Voima, Suomen Varamiespalvelu, Tiehallinto ja Welldone. Yhtiö kuuluu kansainväliseen, itsenäisten mainostoimistojen INBA-ketjuun.

Viestintätoimisto Conexio Oy on vuonna 1995 perustettu viestinnän konsultointiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Yhtiö työllistää tällä hetkellä 8 henkilöä. Conexion asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Aviapolis, Canon, Citrix, Eaton Power Quality, Hitachi, Symantec ja Tekes.

Zeeland-konsernin visiona on auttaa asiakkaitaan löytämään tehokkaimmat vaikuttamiskeinot oman liiketoimintansa kehittämisessä. Konserniin kuuluu lisäksi graafiseen suunnitteluun ja sähköisen viestintään erikoistunut Hehku. Zeeland-konsernissa on kaikkiaan 12 osakasta ja se tavoittelee3,2 miljoonan euron myyntikatetta vuonna 2006.