Sendandsee Oy keskittyy jatkossa pääliiketoimintaansa, joka on mobiilisovellusten ja sisällönjakeluun liityvien ratkaisujen
toteutus.

“Olemme jo havainneet selvää kiinnostuksen kasvua mobiilivideoviestitarjontaamme kohtaan joten investoinnin ajoitus on erinomainen”, toteaa Sampo Manninen, Pixoi Oy:stä.

Suomalainen Pixoi Oy on yksityisomistuksessa oleva, sisältötuotantoon ja jakeluun erikoistunut yhtiö, jolla on pitkä kokemus luovasta sisältötuotannosta ja viestinnän palveluiden tuotannosta. Pixoin toinen päätoimiala on kuvapankkitoiminta ja yhtiöllä on omistuksessaan yli 50,000 korkearesoluutiokuvan arkisto. Lisäksi Pixoi Oy:llä on edustuksessaan joitakin mailman merkittävimpiä kuvakokoelmia, kaikkiaan tarjonta kattaa lähes 200.000 valokuvaa.

Pixoi Oy:llä on toimistot Riihimäellä ja Jyväskylässä sekä
edustustot Ruotsissa, Ranskassa ja Kanadassa.