Jouni Heinonen

“Siirryin liki kolme vuotta sitten toimitusjohtajan paikalta hallituksen puheenjohtajaksi, sillä tietyt sisäiset kehittämishankkeemme sekä toimintamme kansainvälistäminen vaativat tuolloin erityispanostusta. Muun muassa laajensimme tutkimustoimintaamme yritysostolla ja sen yhtiöittäminen on nyt loppusuoralla. Myös maineenhallinnan kehittämistyö on johtanut kansainvälisestikin lupaavien, uudenlaisten palvelukonseptien syntymiseen. Nyt on aika tuoda niitä määrätietoisesti markkinoille”, sanoo Jouni Heinonen.

Maineenhallinnan kehitystyöhön on kuulunut myös Heinosen toisen maineenhallintaa käsittelevän kirjan kirjoittaminen. “Mainejohtaja” keskittyy erityisesti ylimmän johdon rooliin maineenhallinnassa ja se ilmestyy helmikuun alussa.

“Riitta Laine on johtanut Pohjoisrantaa erinomaisesti haasteellisessa markkinatilanteessa; tästä todisteena muun muassa myyntikatteemme yli 20 prosentin kasvu viimeksi päättyneen tilikauden aikana. Jatkossa Riitta voi keskittyä aiempaa täysipainoisemmin avainasiakkuuksiemme johtamiseen”, korostaa Heinonen.

Jouni Heinonen jatkaa toistaiseksi myös Viestintätoimisto Pohjoisrannan hallituksen puheenjohtajana.

Maineenhallintaan erikoistunut Viestintätoimisto Pohjoisranta Oy on perustettu vuonna 1995. Pohjoisrannassa työskentelee 23 viestinnän ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 2,6 miljoonaa euroa. Yrityksellä on toimistot Helsingissä ja Oulussa.