­Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on vahvistaa suomalaisen työn ja osaamisen asemaa. Liitolla on yli 1 000 yritys- tai yhteisöjäsentä, jotka käyttävät kotimaisuudesta kertovaa Avainlippu-merkkiä yhteensä noin 2 000 tuotteessa, palvelussa tai tuotemerkissä. Avainlippu on Suomen tunnetuin alkuperämerkki. Avainlippu kertoo, että tuote on tehty Suomessa tai että palvelu on tuotettu Suomessa.

Yritysesittelyt toteuttaa Mediatoimisto Coperdia yhteistyössä yritysten kanssa. Coperdia ostaa esittelytilan Iltalehdestä. Coperdia veloittaa edelleen yritykseltä mainostilasta ja aineiston valmistamisesta.
–Meidän kolmen yhteistyökumppanin arvot sopivat hyvin yhteen, ja liputamme voimakkaasti suomalaisen työn puolesta, toteaa Mediatoimisto Coperdian toimitusjohtaja Pauli Vuorio.