Yhtiön pääosakas VTM Kaija Langenskiöld luopuu toimitusjohtajan tehtävistä ja jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Hän vastaa jatkossa myös yhtiön asiakkuussuhteiden kehittämisestä ja kansainvälisestä liiketoiminnasta.

Liisa Hakola on tähän asti toiminut yhtiön vanhempana viestintäkonsulttina ja hallituksen jäsenenä. Toimitusjohtajana hän vastaa jatkossa yhtiön operatiivisesta johtamisesta sekä muutamista avainasiakkuuksista. Ennen vuonna 2000 alkanutta viestintätoimistouraa Liisa Hakola työskenteli 15 vuotta ensisijaisesti tekniikkaan ja talouteen erikoistuneena toimittajana.

Competence Communicationsin visiona on olla markkinoita nopeammin kasvava, erikoistunut ja asiakkaiden liiketoimintaan lisäarvoa tuova toimija, jolla on onnellinen henkilöstö. Tavoitteena on kahden miljoonan liikevaihto vuoden 2008 loppuun mennessä.