Aller Julkaisut Oy:n toimitusjohtaja Flemming Wenzel-Wegler uskoo myös Suomen viihdelehtimarkkinoilla olevan vielä kasvupotentiaalia.

”Loimme 7 päivää<>lehdellä Suomeen julkkis ja tv-lehtimarkkinat. Seiska on nyt Suomen suurin viikkolehti. Viime vuosina olemme vahvistaneet asemaamme tässä genressä lanseeraamalla viikkolehti OHO!:n ja kuukausilehti C.C:n. Katso!-lehden liittäminen osaksi Allerin viihdelehtiperhettä on luonnollinen osa strategiaamme kasvattaa viihdelehtimarkkinaa”, sanoo toimitusjohtaja Wenzel-Wegler.

”Suuntaamme viihdelehtiämme eri kohderyhmille. Katso!-lehden ilmestymistiheyttä kuitenkin harkitsemme, koska Allerilla on jo ennestään keskiviikkoisin ilmestyvä OHO! ja torstaisin ilmestyvä 7 päivää. Näin ollen meillä ei ole tarvetta erilaistua ilmestymistiheydellä”, jatkaa Wenzel-Wegler.

Katso-lehti uudistui tv-lehdestä viihde- ja julkkislehdeksi kesäkuussa 2003. Vuoden 2005 kesäkuussa lehti alkoi ensimmäisenä suomalaisena aikakauslehtenä ilmestyä kaksi kertaa viikossa. Tuoreiden KMT-lukujen (syksy2004/kevät2005) mukaan lehdellä on 376 000 lukijaa. Katson vastaava päätoimittaja on Oona Tuomi.