Eilen päättynyt MTV3:n Idols-kilpailu kasvatti keskikatsojamääräänsä edelliseen tuotantokauteen verrattuna viitisen prosenttia. Koko Idols-sarjan keskikatsojamäärä kipusi lähes miljoonaan, ja katsotuin yksittäinen lähetys keräsi ruudun ääreen 1.192.000 katsojaa.

Idolsin katsojista yli 60 prosenttia oli alle 45-vuotiaita, ja erityisen katsottu sarja oli 15-45-vuotiaiden naisten kohderyhmässä. Idols-lähetyksiä nähtiin syksyn mittaan 20 kappaletta. Koko kisan aikana kilpailijoille annettiin 1,8 miljoonaa puhelinääntä, ja eilisessä finaalissa Ilkan ja Katrin yhteinen äänimäärä oli 390.000.

“Olemme erittäin tyytyväisiä Idolsiin”, toteaa MTV3-kanavan ohjelmajohtaja Jorma Sairanen. “Sarja oli sekä laadukas että visuaalisesti näyttävä, se kuuluu ehdottomasti vuoden 2005 kotimaisiin huipputuotantoihin.” Idolsin tuotti MTV3-kanavalle
Fremantle Oy.