Outokumpu Oyj:n lisäksi Natri on toiminut mm. Outokumpu Technologyn viestintäjohtajana, Finpron yksikönjohtajana, Suomen pääkonsulaatissa New Yorkissa ja valtionhallinnossa Eurooppa-tiedotuksen päällikkönä.

–Pasi Natrin myötä vahvistamme JKL Helsingin osaamista
vaikuttajaviestinnässä. Vaikuttajaviestinnän toimeksiantojen määrä on kasvanut viime aikoina ja olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme tarjota asiakkaillemme vahvaa asiantuntemista alalta, sanoo JKL Helsingin toiminnasta vastaava Antti Ruuskanen.

JKL Helsinki on osa Pohjoismaissa toimivaa JKL Groupia, jonka omistaa Publicis Groupe. Helsingin toimisto on viime vuosina laajentanut toimintaansa ja vuoden 2005 aikana JKL Helsinki on rekrytoinut neljä henkilöä. Samaan aikaan Pasi Natrin kanssa on aloittanut juniorikonsultti, VTK Jenni von Frenckell, 25.